Beauty N Fashion

By: WaWa BouTiQuE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Jan-2010 14:51 Email | Share | | Bookmark
Upgrade

Butikwawa telah pun diupgrade yer kawan-kawan smua.....
Jom singgah kat http://adhwafashion.blogspot.com plak

Terima kasih atas sokongan kwn2 selama ini...


Tuesday, 24-Nov-2009 02:18 Email | Share | | Bookmark
wait Yaaa..

Smua baju kat ada kat sini da SOLD OUT yer...since last punya n3 wa da stok kejap amik stok br atas sbb2 teknikal..so butikwawa akan dibuka semula pada new year 2010...tunggu yer...


Sunday, 17-May-2009 12:41 Email | Share | | Bookmark
Blouse Labuh + Tali Pinggang

 
 
 
View all 4 photos...

Coklat & Hijau


Maroon & Pink

Blouse Labuh + Tali Pinggang
Detail manik2 batu kat bahagian dada
Zip kat bahagian tepi
Saiz 38, 40, 42
Harga cuma RM24 sahaja (tidak termasuk kos penghantaran)
Berminat leh email kat ssalwa@yahoo.com


Monday, 13-Apr-2009 13:24 Email | Share | | Bookmark
Blouse Labuh

 
 
 
View all 4 photos...




Blouse Labuh Paras Lutut
Saiz yang ada cuma 38 dan 42 sahaja
Harga cuma RM24.00 (tidak termasuk kos penghantaran)
Berminat sila email kat ssalwa@yahoo.com





Tuesday, 30-Dec-2008 15:09 Email | Share | | Bookmark
ADHWA HIJAB UPDATED ON 4/2/2009

 
 
 
View all 13 photos...

~SAMPLE SAIZ M DAN S~

Quote:
Tudung kat atas tu harga dia mengikut saiz. Beza antara saiz tu adalah labuh tudung tu. Saiz S (RM30) dan saiz M (RM38)
contoh tudung saiz S adalah mcm yg kaler biru..dan saiz M plak yg kaler hijau turqois tu...




Quote:
selendang ni plak ada corak timbul.panjang dia 1.5 meter..harga dia adalah RM 45.00 sehelai









Quote:
selendang ni guna kain shiffon biasa.panjang dia 1.5 meter..harga dia adalah RM 35.00 sehelai




Quote:
selendang ni pun guna kain shiffon tapi ada jaitan manik kat keliling tudung.panjang dia 1.5 meter..harga dia adalah minimum RM 65.00 sehelai


Quote:
Oppsss..terlupa plak nak kasi tau..smua harga tu tak termasuk kos penghantaran


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net